LØRDAGSTRÆLS, VASKETØJ OG MANGLENDE MOTIVATION

UDFLYTNING, INDFLYTNING OG TETRIS KASSER

Vi er flyttet ind i vores nye lejlighed ? og de sidste *BOXIT flyttekasser er så småt på vej i kælderen. Vi er så småt kommet på plads, selvom der stadig mangler en hel del ting, før jeg føler, at vi er nået hele vejen.. Men, så igen; kommer man nogensinde helt på plads?

I hvert fald mangler vi stadig, at få hængt billeder og hylder op. Samtidig mangler vi en form for opbevaring i køkkenet, en sengeramme, at sætte TV op i soveværelset ? hvis det overhovedet skal op, at få lavet multimøbel til Elias? værelse, at få nogle nye gardiner og at få malet loftet ? hvis det skal males!

Selve flytningen gik smertefrit, da flyttekasserne holdt sindssygt godt og det at smide det hele på en trailer i bedste tetris-form, var en leg, da vi have både min mor og lillebror til at hjælpe med alle de mange kasser og Mikkels mor og mormor til at hjælpe med rengøringen i den gamle lejlighed ? som blev overtaget 14 dage efter vi forlod den. Der har været ubeskriveligt meget fart på, både fra vores side, men også fra tidligere udlejers side.
Alt i alt super dejligt og ikke mindst befriende, så vi ikke skulle stå med to huslejer i maj!

Den nye lejlighed er 63m2, så det er en ret stor opgradering fra de tidligere 43m2! Den gamle lejlighed blev pakket ned i 23 flyttekasser + mine egne fra min tidligere lejlighed, som var omkring fem. 28 flyttekasser fra to lejligheder ind i en? Det virkede uoverskueligt, men vi klarede det og som sagt er kasserne efterhånden blevet tømt og er ved at finde deres plads i kælderen ? hvis du står og skal til at flytte, så klik på linket og se om ikke BOXIT skulle kunne hjælpe dig med en håndfuld robuste tetris-letvægts flyttekasser!

*Indeholder affiliate

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LØRDAGSTRÆLS, VASKETØJ OG MANGLENDE MOTIVATION