AFBLÆS FLYTNING

PLANLÆGNING , FLYTNING OG KLARGØRING

Mit tøj er fyldt med maling, mine strømper vender med vrangen udad, min hud er intet andet end ulækker, mine øre er fyldt af The Minds of 99 og så kunne mit hår godt bruge en omgang tørshampoo. Lejligheden er pakket ned og består ikke længere af vægge, men af papkasser i loft højde og planter der venter på et nyt hjem.

Kaffen brygger og gør luften tyk af min absolutte yndlings morgen-duft. Mikkel sover endnu, da natten i går blev lang, pga. maling af det nyt soveværelse + entré. Planen for i dag lyder nogenlunde ens med den i går – mere maling på væggene og specielt i ansigtet og på tøjet. Det eneste der er anderledes fra i går er, at vi flytter alt vores lort i dag! Min søde mor, lillebror og kammerat kommer senere, for at hjælpe os og jeg glæder mig så meget til både at se dem og til at få flyttet vores ting!

Senere i dag, når roen engang falder over os igen, skal jeg have tegnet videre, så jeg kan nå at få lidt flere tegninger færdige til ferniseringen d. 21. april, kl. 18, på Kolding Bibliotek. Der er forresten en hel side i Uge Avisen ang. nettop denne – hvis det kunne have interesse.

12986685_10208861257876200_1458718506_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

AFBLÆS FLYTNING