PLANLÆGNING , FLYTNING OG KLARGØRING

LØRDAGSTRÆLS, VASKETØJ OG MANGLENDE MOTIVATION

Det er lørdag. Jeg er alene hjemme, i en lejlighed hvor intet er kommet helt på plads: Internettet har endnu ikke fundet sin vej hertil ? og det kommer ikke før d. 21. Sengen ligger stadig på gulvet, fordi der endnu ikke er bygget en ramme til den. Mikkel er i Brørup og udsigterne til selskab, med andre end mig selv, er lange. Mulighederne er begrænsede, når man bor alene for en weekend og ikke har bil. Derfor har jeg gjort flg.: Vasket tøj, hængt tøj op. Tømt og fyldt vaskemaskine. Hængt Mikkels studenterhue op. Redt seng og rodet i kasser. Lavet indledning til den engelsk aflevering jeg har for til min fødselsdag. Lavet morgenmad. Skrevet opskrifter ned og ledt efter søm i en alt for rodet værktøjskasse. Jeg forstår ikke hvorfor mørket endnu ikke er brudt frem; jeg har været oppe siden kl. 9. – det må da snart være tid til at gadelygterne bliver tændt, eftersom kl. er 11. 43!

Den her lørdag må være den kedeligste til dato. Jeg har absolut ingen motivation til noget, overhovedet. Selvom der er en halv million afleveringer der skal laves og en fernisering som skal planlægges og færdiggøres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

PLANLÆGNING , FLYTNING OG KLARGØRING