SYG I HOVEDET

PLANTEPARADIS & GIN

ogmarmorinterioer
Jeg går og venter på at M kommer hjem og ventetiden piner mig, derfor har jeg lavet mig en lækker gin og Sweppess – det havde jeg nu nok gjort, selvom han havde været hjemme! Det er egentlig meget hyggeligt.

Egentlig har det ikke været specielt svært for mig at være alene i denne omgang, mest fordi jeg overhovedet ikke har haft tid til at tænke over, at jeg har været alene, når jeg har været i lejligheden. Jeg har brugt hvert minut på enten at træne, arbejde, stikke, gå i skole eller spise. Men, nu når han kan komme hver minut, så må jeg indrømme at jeg bliver en smule utålmodig og jeg stopper næsten min vejrtrækning, når jeg hører enten stemmer eller trin på trapperne!

Jeg prøver fortsat at distrahere mig selv, ved at kigge på planter, boligindretning og andre lækre ting på Pinterest! Denne gang var det disse fire ting der fangede mine øjne – øv, hvor vil jeg gerne eje så mange planter engang. Kaktusbeholdningen herhjemme er pt. meget lav, fordi nogle har måtte lade livet, enten pga. overvanding eller for meget solaire; måske skulle jeg genoverveje måden jeg plejer mine planter på –  jeg vil så gerne give dem lækker mad hele tiden, men det må man tydeligvist ikke!

Køber da bare endnu en, hvis det skal være med den på!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SYG I HOVEDET