GRØNNE FINGRE

MANDAGS TIRSDAG, LYSTER OG DYNEBETRÆK

Jeg har fri om en time. Tirsdag føles lang og den minder mest af alt om en mandags tirsdag. Gåturen hjem begynder – og den føles allerede lang. Derhjemme venter chips, sodavand, en stor sofa, massere af dyner, planter i lange baner og fire fisk. Og rod. Massere af rod. Rod jeg ikke gider at rydde op. Det bliver liggende. Opvasken står der stadig – den må også gerne blive stående. Det er meget. Den er kæmpe. Den bliver nok hvor den er.

Jeg vil hjem, overstå min gåtur, putte under tonsvis af dyner, putte, se film på min computer – Ghibli, eller Avatar The Last Airbender. Jeg skal absolut intet andet i dag end at lave mad til min kæreste, når han kommer hjem. Film, chips, cola, sofa, dyner og Mikkel – når han kommer hjem. Engang.

Passe på mig. Holde om mine dyner i deres grimme blomstrede dynebetræk. Nyde film, lunken Cola og lyden af ingenting. Slappe af, og vente med at stresse over ansøgningsfristerne til de videregående uddannelser, opvasken og rodet til en anden dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GRØNNE FINGRE