TEQUILA-SHOTS & PLANTER

ALENETID I TOSOMHED

Alene hjemme betyder alene tid, betyder at jeg kan slappe helt af og sidde i skær af stearinlys og tegne, lytte til musik eller se en god serie.
Tosomhed, tid med M og kærlighed betyder præcist det samme; jeg har været heldig og har fundet mig en skøn kæreste som værdsætter de samme ting som mig – det med at have tid til sig selv; at have en mig-aften, hvor man tager sig lidt ekstra tid til at være sig selv, at tage et langt, varmt bad, at smører sig ind i cremer, lækre shampooer, putte sig under dynen, lytte til musik eller en serie, måske endda bare ligge i fuldkommen stilhed, det er noget vi begge gør meget i og noget vi nyder, både sammen, men bestemt også hver for sig.

I denne uge er jeg alene hjemme. Her er tomt. Meget. Det er svært og kedeligt og for at være helt ærlig, så har jeg ikke specielt meget lyst til at være alene. Følelsen er meget uvant for mig – jeg plejer at være en sucker for alene tid, men efter at Mikkel og jeg er begyndt at se hinanden har jeg ikke følt at jeg har haft brug for den tid alene. Jeg er sammen med en person der giver mig så meget, en der hjælper og støtter mig i uendelige mængder, en der beroliger mig så meget med hans nærvær, at jeg egentlig foretrækker hans selvskab over mit eget.

Jeg hader at der er så tomt og kedeligt, men jeg nyder at savne ustyrligt meget og jeg glæder mig til at få ham hjem igen.

2

  • ogmarmor

    Det er rigtig dejligt og det er noget jeg værdsætter rigtig, rigtig meget i vores forhold! Det betyder super meget! Jeg har også tidligere været i et langdistanceforhold i to år – det trak godtnok tænder ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Hvor er det bare skønt, at I giver hinanden tiden til bare at være jer! Det er noget af det, som jeg synes at sværeste i et forhold. Jeg er selv i et langdistanceforhold og ville ønske, at jeg havde mere tid sammen med min kæreste end alene. 🙂

    Katrine
    // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk :lion:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TEQUILA-SHOTS & PLANTER