SSO, PT. 1: Nej...

SSO, PT. 2: HVAD?

Jeg har skrevet SSO siden kl. 11. Min dag har været lang, men jeg har faktisk hygget mig med at skrive opgave, min dag har forløbet ca. lige så kaotisk om mit min krop har følt sig. Jeg har:

Prøvet at låse vores hoveddør med min cykelnøgle. Jeg har ringet til min bror og været i tvivl om det nu også var min mor jeg fik ringet til. Jeg har misset samtlige trin på diverse trapper jeg har gået på i dag ? fordi de tydeligvis ikke var nødvendige ? specielt ikke ned ad. Jeg har forvekslet stearinlys og tændstikker; stearinlys kan ikke tænde tændstikker. Jeg har været ved at falde ca. 20. gange fordi jeg har vendt mig om for hurtigt. Jeg er stadig døv på mit venstre øre. Jeg har gået med min trøje omvendt på ? hele dagen. Jeg har været i Føtex ? jeg skulle have været i Fakta ? det er også kun et mis på hvad? 500 meter? Sidst men ikke mindst, så har jeg lige formået at stille vores skrald ovenpå skraldespanden, for derefter at gå ind i den forkerte opgang.

3. dag – kom frisk!

Untitled-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SSO, PT. 1: Nej...