KULTURNAT & CAMPING

GODMORGEN, IQ

Koncentration er absolut min überste mangelvare om morgenen. Koncentration findes på ingen måde i mit ordforråd før, tidligst, kl. 10.
Kl. 6.50 har jeg lige præcis IQ nok til at rejse mig fra sengen, gå ud og tisse, bevæge mig ud i køkkenet for at hælde morgenmad op, for så at få snøvlet mig ind i stuen, for så at sidde der og savle ned i det, et stykke tid.

Hvis jeg er heldig har jeg ligefrem formået at få mig kæmpet færdig til omkring kl. 7.30, hvor jeg savlende kysser min kæreste farvel, ønsker ham en god dag på arbejdet ? hvis jeg husker det, får sko på og haltende vælter ned af trapperne fra 2. sal, videre ud på gaden og begiver mig i skole; typisk med en form for højt rock bragende ind på trommehinden.

Lyskryds og hundelorte er to af mine værste fjender kl. 7.40 om morgenen. Enten bliver jeg pludseligt farveblind og desorienteret, eller også sparker jeg til en lort og ser den flyve igennem luften, samtidig med at den spreder sig i en million stykker ? det er her jeg opdager at jeg har ramt den og febrilsk prøver at styre uden om de resetrende stykker lort, men tramper lige ned i små stumper af lort. Mhmm, morgenlort. Lort under skoen. Lort der skal følge mig hele dagen. Under min sko. Rundt på skolen. Irriterende.

Lort under min sko og mangel på koncentration, er typisk det der former mine hverdags morgener. De første par timer lugter min fod af lort og det samme gør min hjerne; afbrændt.

Morgen IQ er ikke noget jeg praler med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KULTURNAT & CAMPING